Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "VĂ„rt matematiska universum" by Max Tegmark # eBook PDF Kindle ePub Free

VĂ„rt matematiska universum

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: VĂ„rt matematiska universum
  • Author : Max Tegmark
  • Release Date : January 19, 2014
  • Genre: Science & Nature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 10922 KB

Description

»Fysiken Ă€r det yttersta intellektuella Ă€ventyret, ett försök att förstĂ„ universums djupaste mysterier. Fysik handlar inte om att ta nĂ„got spĂ€nnande och göra det trĂ„kigt. TvĂ€rtom hjĂ€lper fysiken oss att se klarare och fĂ„r vĂ€rlden omkring oss att framstĂ„ i hela sin förunderliga skönhet.«
Max Tegmark tar i VÄrt matematiska universum med oss pÄ en svindlande resa i fysikens, astronomins och matematikens fascinerande vÀrld. En av hypoteserna vi möter Àr att vÄr verklighet Àr en matematisk struktur, en annan att det existerar oÀndligt mÄnga parallella universum och dÀrmed oÀndligt mÄnga du.
Genom att kombinera populÀrvetenskap och banbrytande forskning förklarar Tegmark pÄ ett tillgÀngligt sÀtt sina teorier. Han redogör ocksÄ för överraskande framgÄngar och motgÄngar som format hans liv som forskare, frÄn uppvÀxten i en stockholmsförort till livet som kontroversiell professor i USA.
Den hÀr oavbrutet fÀngslande boken har mottagits med stort intresse och hyllats av nÄgra av vÀrldens mest framstÄende forskare och matematiker.
Det Max Tegmark skriver om pÄminner om science fiction nÀr den Àr som bÀst men verkligheten övertrÀffar dikten. VÀlkommen till Max Tegmarks universum!
Max Tegmark föddes 1967 och vÀxte upp i Stockholm. Han har kallats vÀrldens smartaste svensk och Àr idag professor i fysik vid MIT, Massachusetts Institute of Technology, i USA.
»Hisnande och provokativt om de yttersta frĂ„gorna. En nödvĂ€ndig bok för dig som nĂ„gon gĂ„ng funderat pĂ„ varifrĂ„n allt kommer.«
Professor Ulf Danielsson, fysiker och författare till Den bÀsta av vÀrldar
»Det hĂ€r Ă€r populĂ€rvetenskap nĂ€r den Ă€r som bĂ€st dynamisk, dramatisk och lĂ€ttillgĂ€nglig ... Briljant argumentation, ett vackert sprĂ„k och tankevĂ€ckande om vĂ„r existens allra största mysterier.«
The New York Times


Books Free Download "VĂ„rt matematiska universum" PDF ePub Kindle